Skład zespołu

pawelt21
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 04, 2009 12:07 pm

Skład zespołu

Postby pawelt21 » Fri Aug 07, 2009 7:32 am

Witam

Na stronie http://www.gfyfwejherowo.com w zakładce drużyna znajduje się skład zespołu jak zrobic by wyświetlało się tam grupowe zdjęcie zespołu.
Last edited by pawelt21 on Fri Aug 07, 2009 1:59 pm, edited 1 time in total.

dolmi2
.
Posts: 127
Joined: Sun Sep 14, 2008 12:23 pm
Location: zDolny Śląsk
Contact:

Re:Skład zespołu

Postby dolmi2 » Fri Aug 07, 2009 1:37 pm

Popraw link - to po pierwsze.

Po drugie - zaplecze - drużyny - klikasz na ikonkę z lewej strony nazwy zespołu (a nie na nazwę) i tam możesz dodać zdjęcia grupowe.

pawelt21
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 04, 2009 12:07 pm

Re:Skład zespołu

Postby pawelt21 » Fri Aug 07, 2009 8:35 pm

dolmi2 wrote:Po drugie - zaplecze - drużyny - klikasz na ikonkę z lewej strony nazwy zespołu (a nie na nazwę) i tam możesz dodać zdjęcia grupowe.


Zrobiłem tak ale niestety zdjęcie mi się nie wyświetla.

Drugie pytanie:
Wchodzę w zakładkę zawodnicy/sztab i nie moge usunąć zawodnika. Przechodzi mi do strony głÃƒÂ³wnej panelu administracyjnego Joomli, nie moge nawet zmniejszyć liczby wyswietlanych zawodników. POMOCY!!!

User avatar
benio07
.
Posts: 457
Joined: Fri Feb 08, 2008 9:24 am
Contact:

Re:Skład zespołu

Postby benio07 » Sat Aug 08, 2009 7:18 am

W prawym górnym rogu masz listę rozwijaną display zmniejsz do 5 to być może  bedziesz mógł edytować zawodników używająć search wpisując nazwizko zawodnika joomleague w trybie legacy sprawia kłopoty
Joomla 1.5.14 joomleague 1.505a

dolmi2
.
Posts: 127
Joined: Sun Sep 14, 2008 12:23 pm
Location: zDolny Śląsk
Contact:

Re:Skład zespołu

Postby dolmi2 » Sat Aug 08, 2009 7:40 am

dolmi2 wrote:Po drugie - zaplecze - drużyny - klikasz na ikonkę z lewej strony nazwy zespołu (a nie na nazwę) i tam możesz dodać zdjęcia grupowe.

Zaplecze - wybierasz projekt - w tym projekcie wybierasz DRUŻYNY, nie w głÃƒÂ³wnym menu, tam klikasz na tę ikonkę i tam wstawiasz zdjęcie.

szymon189
.
Posts: 345
Joined: Sun Jul 27, 2008 11:57 am
Location: Marklowice
Contact:

Re:Skład zespołu

Postby szymon189 » Sat Aug 08, 2009 1:38 pm

benio07 wrote:W prawym górnym rogu masz listę rozwijaną display zmniejsz do 5 to być może  bedziesz mógł edytować zawodników używająć search wpisując nazwizko zawodnika joomleague w trybie legacy sprawia kłopoty
Właśnie u mnie jest to samo, że jak wybiorę zawodnicy lub coś to przenosi mnie czasem do głÃƒÂ³wnej strony PA. Próbowałem zmienić na 5 i zaraz mnie przeniosło do głÃƒÂ³wnej PA. Co zrobić?
Joomla 1.5.26 JoomLeague - v1.6.0.35ddcaf
www.poloniamarklowice.pl

pawelt21
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 04, 2009 12:07 pm

Re:Skład zespołu

Postby pawelt21 » Sun Aug 09, 2009 7:17 am

szymon189 wrote:
benio07 wrote:W prawym górnym rogu masz listę rozwijaną display zmniejsz do 5 to być może  bedziesz mógł edytować zawodników używająć search wpisując nazwizko zawodnika joomleague w trybie legacy sprawia kłopoty
Właśnie u mnie jest to samo, że jak wybiorę zawodnicy lub coś to przenosi mnie czasem do głÃƒÂ³wnej strony PA. Próbowałem zmienić na 5 i zaraz mnie przeniosło do głÃƒÂ³wnej PA. Co zrobić?


Dokładnie dzieje się u mnie tak samo. Nie ważne czy wybieram z listy liczbę czy wpisuję samo nazwisko zawsze jest to samo.

pawelt21
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 04, 2009 12:07 pm

Re:Skład zespołu

Postby pawelt21 » Tue Aug 11, 2009 1:53 pm

Jeszcze jedna sprawa.
Dleczego klilając w zakładke DRUŻYNA wyświetla mi się skład zespołu z poprzedniego sezonu. Jak zrobić by wyświetlał się aktualny skład?
Doszedłem do tego w pewien sposób i okazuje się, że ma znaczenie numer ID projektu. Jak można go zmienić?


Return to “Polish”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron