Dodawanie zawodników

pawelt21
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 04, 2009 12:07 pm

Dodawanie zawodników

Postby pawelt21 » Tue May 26, 2009 8:08 pm

Witam

Mam pytanie w jaki sposób dodać nowego zawodnika w czasie trwania sezonu??
Proszę o pomoc. :)

bolo
Newbie
Posts: 5
Joined: Fri Oct 03, 2008 9:10 pm

Re: Dodawanie zawodników

Postby bolo » Tue May 26, 2009 8:58 pm

chyba tak samo jak przed sezonem - w czym jest problem ?

pawelt21
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 04, 2009 12:07 pm

Re: Dodawanie zawodników

Postby pawelt21 » Wed May 27, 2009 6:47 am

bolo wrote:chyba tak samo jak przed sezonem

Czyli jak bo nie wiem. Zostałem włączony w zarządzanie stroną w trakcie sezonu i nie bardzo wiem co i jak z joomleague.

User avatar
benio07
.
Posts: 457
Joined: Fri Feb 08, 2008 9:24 am
Contact:

Re: Dodawanie zawodników

Postby benio07 » Wed May 27, 2009 7:49 am

Na zapleczu link Pleyers/Staf Ikona Utwórz wypełnij wszystkie pola Zapisz następnie Wybierz Projekt Z menu projektu wybierz Link Teams kliknij w wybrany zespół nastepnie Ikona Assign w miejsce filter wpisujesz nazwisko zawodnika i naciśnij enter Wybierz zawodnika przenieś na prawą stronę i zapisz pierwszy raz wybierz pozycję zawodnika i zapisz jeszcze raz .
Joomla 1.5.14 joomleague 1.505a

pawelt21
Newbie
Posts: 14
Joined: Mon May 04, 2009 12:07 pm

Re: Dodawanie zawodników

Postby pawelt21 » Wed May 27, 2009 9:22 am

benio07 wrote:Na zapleczu link Pleyers/Staf Ikona Utwórz wypełnij wszystkie pola Zapisz następnie Wybierz Projekt Z menu projektu wybierz Link Teams kliknij w wybrany zespół nastepnie Ikona Assign w miejsce filter wpisujesz nazwisko zawodnika i naciśnij enter Wybierz zawodnika przenieś na prawą stronę i zapisz pierwszy raz wybierz pozycję zawodnika i zapisz jeszcze raz .

Pierwsze moje pytanie do gdzie znajdę to zaplecze/
Jak wchodzę w joomleague to po lewej stronie mam 2 menu: GłÃƒÂ³wne dane i Zarządzanie.
W tym pierwszym jest Zawodnicy/Sztab i tam rzeczywiście mam listę zawodników. Jak klikam na utwórz to wyrzuca mnie na stronę głÃƒÂ³wna panelu administracyjnego joomli. Czy oznacza to jakiś brak uprawnień? Co muszę zrobić?

User avatar
benio07
.
Posts: 457
Joined: Fri Feb 08, 2008 9:24 am
Contact:

Re: Dodawanie zawodników

Postby benio07 » Wed May 27, 2009 12:15 pm

Jeżeli pracujesz na zapleczu czyli masz uprawnienia admina lub jako admin pracujesz w drugij kwesti to takie problemy występują przy joomla 1.5 zmień opcję displey na 5 pozycji powinno pomóc . W prawym rogu u Ciebie może być Pokaż lub Wyświetl Wybierz z listy rozwijanej
Last edited by benio07 on Wed May 27, 2009 1:04 pm, edited 1 time in total.
Joomla 1.5.14 joomleague 1.505a


Return to “Polish”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron