problem z modulami

Stalker
Newbie
Posts: 3
Joined: Wed Nov 23, 2011 12:00 pm

problem z modulami

Postby Stalker » Wed Nov 23, 2011 12:05 pm

Joomla:Wersja 1.5.25
JoomLeague: 1.5.3-karina (Beta 3)

http://rafako-raciborz.cba.pl/

Mam lamerski problem :)
Pierwszy raz mam stycznosc z joomla-do tej pory php fusion.
no wiec wgralem sobie JL i powoli zaczynam ogarniac-juz wiem jak dodac linki do menu jak zrobic lige i sezon, ale nurtuje mnie jedno pytanie.
jak dodac modul na strone np nastepny mecz albo tabele? bo za cholere nie umie tego ogarnac.

User avatar
comraden
Joomleague Core Developer
Joomleague Core Developer
Posts: 1291
Joined: Thu Aug 16, 2007 2:27 pm
Location: Poland, Lublin
Contact:

Re: problem z modulami

Postby comraden » Wed Nov 23, 2011 12:49 pm

ale to pytanie o jooml'ę, proponuję szukać odpowiedzi na forum jooml'owskim ...
Że tak powiem: my tu się poważnymi rzeczami zajmujemy :knuppel:
http://llk.pl::jl_1.6 | jl_2.x | jl_3.x testing/production enviroment
samiec alfa koncernu 'Cham_Burak_Prostak' || proved: the most annoying person on the forum

Stalker
Newbie
Posts: 3
Joined: Wed Nov 23, 2011 12:00 pm

Re: problem z modulami

Postby Stalker » Wed Nov 23, 2011 2:19 pm

no wiem wiem, ale można jednorazowo pomóc?
ogólnie to wiem jak wgrać jakiś moduł, ale z JL mam problem ;/

User avatar
kubik
.
Posts: 618
Joined: Tue Nov 03, 2009 7:20 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Oberschlesien
Contact:

Re: problem z modulami

Postby kubik » Wed Nov 23, 2011 8:53 pm

Stalker wrote:no wiem wiem, ale można jednorazowo pomóc?
ogólnie to wiem jak wgrać jakiś moduł, ale z JL mam problem ;/

:confused: Moduł z Joomleague nie różni się prawie niczym od modułu Joomla'i, działanie to samo. Musisz ogarnąc Joomla wtedy załapiesz 'ocokaman'. :whistling:
Joomla 2.5.x & 3.x
JoomLeague - Latest Git Version
GG Network No : 5739578
www.RegioLiga.pl

Stalker
Newbie
Posts: 3
Joined: Wed Nov 23, 2011 12:00 pm

Re: problem z modulami

Postby Stalker » Wed Nov 23, 2011 9:29 pm

no dobra może źle zadałem pytanie.
Z tego co widzę moduł instaluje się normalnie z zipa, katalogu lub www (w joomla 1.5)
Więc skąd mam wziąść np moduł do pokazania tabeli.
Mam go skopiować z katalogu joomleague spakowac i wgrac normalnie przez instalator?

instruowałem się tym http://www.youtube.com/watch?v=l1Z_YGc6U1s


edit: problem rozwiazany-mozna usunac :)
dzieki za pomoc ale wlasnie nie wiedzialem z kad wziac te katalogi z modulami ;]


Return to “Polish”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron