Postby comraden » Wed Jul 27, 2011 11:52 am
nie pracowałem z komponentem jquark4s, więc ciężko mi się wypowiadać, ale z tego co widzę w linku, to:
1.prawdopodobnie ma on duże możliwości, generuje statystyki na podstawie sond i można to pewnie jakoś obrabiać, ale bawienie się w jl+jquark4s to rozwiązywanie problemu od "dupy strony"
2.potrzebny jest dodatek do natywnie pisany dla jl
3.powinien on umożliwiać userom głosowanie(ocenianie) wielu elementów (zmiennych) dostępnych w jl
4.cały czas myślę nad dodatkiem do oceny pracy sędziów na boisku dla zarejestrowanych userów
5.po niewielkich zmianach mógłby zostać użyty dla oceny zawodników
6.tak przyznawane punkty możnaby "włączyć" do "events" i "statistics" używanych w jl
7.szkielet może wyglądać jak napisane już "prediction", czyli wystartować należy od jl+prediction
8.wszystko to są TYLKO moje przemyślenia, w chwili obecnej status kodu jest "0(zero) linijek napisanych", potraktujmy to jako wątek do zamieszczania uwag i ewentualnych potrzeb w przyszłym "dodatku". Nie ma nawet sensu umieszczać tego w future request, ponieważ i tak brak "mocy przerobowych"
9.NIE MAM OBECNIE CZASU NA PISANIE TEGO DODATKU
10.punkt dziesiąty dla równego rachunku. pozdrawiam
http://llk.pl::jl_2.x | jl_3.x testing/production enviroment
samiec alfa koncernu 'Cham_Burak_Prostak' || proved: the most annoying person on the forum