Page 1 of 1

pomocy

Posted: Sat Feb 20, 2010 8:07 pm
by reym619
Chodzi mi o takie coś jak na tej oto stronie http://www.garbarniakurow.pl
Gdy najeżdżamy myszką w Top Menu na Seniorzy rozwijają sie 4  zakładki    Jak to zrobic na mojej stronce ???
Wiem ze nie na temat ale bardzo mi na tym zalezy moze ktos wybrał sobie taki szablon i wie pomocy

Re:pomocy

Posted: Sat Feb 20, 2010 10:46 pm
by pawel1979
Zrób sobie menu rozwijane i ustaw jako łącze, podstawy joomla sie kłaniają  :gelb:

Re:pomocy

Posted: Sun Feb 21, 2010 5:01 pm
by reym619
Sory ale jestem nowy i możesz mi wytłumaczyc gdzie zrobic sobie to rozwijane menu

Re:pomocy

Posted: Sun Feb 21, 2010 6:15 pm
by benio07
To sa podstawy z zakresu joomla odsyłam na forum temu poświęcone http://forum.joomla.pl/