pomocy

reym619
Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Feb 19, 2010 11:04 am

pomocy

Postby reym619 » Sat Feb 20, 2010 8:07 pm

Chodzi mi o takie coś jak na tej oto stronie http://www.garbarniakurow.pl
Gdy najeżdżamy myszką w Top Menu na Seniorzy rozwijają sie 4  zakładki    Jak to zrobic na mojej stronce ???
Wiem ze nie na temat ale bardzo mi na tym zalezy moze ktos wybrał sobie taki szablon i wie pomocy

User avatar
pawel1979
Donator
Donator
Posts: 14
Joined: Mon Aug 18, 2008 8:37 pm
Contact:

Re:pomocy

Postby pawel1979 » Sat Feb 20, 2010 10:46 pm

Zrób sobie menu rozwijane i ustaw jako łącze, podstawy joomla sie kłaniają  :gelb:
Joomla 1.0.15 joomleague 0.93

reym619
Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Feb 19, 2010 11:04 am

Re:pomocy

Postby reym619 » Sun Feb 21, 2010 5:01 pm

Sory ale jestem nowy i możesz mi wytłumaczyc gdzie zrobic sobie to rozwijane menu

User avatar
benio07
.
Posts: 457
Joined: Fri Feb 08, 2008 9:24 am
Contact:

Re:pomocy

Postby benio07 » Sun Feb 21, 2010 6:15 pm

To sa podstawy z zakresu joomla odsyłam na forum temu poświęcone http://forum.joomla.pl/
Joomla 1.5.14 joomleague 1.505a


Return to “Polish”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron