Frontend Filter on Ranking

Status: under development
Branch: https://gitlab.com/joomleague/joomleague/tree/3.0.0

Moderator: And_One

User avatar
Trubadix
.
Posts: 338
Joined: Fri Oct 24, 2008 4:35 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: 31542
Contact:

Frontend Filter on Ranking

Postby Trubadix » Mon Sep 26, 2016 4:55 pm

Filtering produces an error:


Error:
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in ...../htdocs/ligatest/components/com_joomleague/views/ranking/tmpl/default_ranking.php on line 23
Life-System : Joomla 2.5.28 auf Strato, Joomleague 2.0.x
http://www.shootingleague.de/
Test-System: Joomla 3.6.x auf Strato, Joomleague 3.0.x
http://ligatest.ksv-nesselblatt.de/

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby And_One » Mon Sep 26, 2016 9:42 pm

fixed in 3.0.20.6903c5f

User avatar
teddy
.
Posts: 304
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:01 pm

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby teddy » Wed Sep 28, 2016 7:00 pm

Hi, it seems I have a problem with ranking filter, but I don't know if it's the same, look at this page and change "Giornata..." on top right, it gives a 404 page.
http://bit.ly/2cLqnHJ
Version installed has been downloaded today morning (28 Sept).

User avatar
Trubadix
.
Posts: 338
Joined: Fri Oct 24, 2008 4:35 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: 31542
Contact:

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby Trubadix » Wed Sep 28, 2016 8:46 pm

teddy wrote:Hi, it seems I have a problem with ranking filter, but I don't know if it's the same, look at this page and change "Giornata..." on top right, it gives a 404 page.
http://bit.ly/2cLqnHJ
Version installed has been downloaded today morning (28 Sept).


It's not the same part as filter on ranking.

On your select tab is something wrong.
Are you shure that campionati/1 to 464 does exist?





<select id="select-round" name="select-round" onchange="joomleague_changedoc(this);" style="float:right;">
<option value="1">Giornata 1</option>
<option value="451">Giornata 2</option>
<option value="452">Giornata 3</option>
<option value="453">Giornata 4</option>
<option value="454">Giornata 5</option>
<option value="455">Giornata 6</option>
<option value="456">Giornata 7</option>
<option value="457">Giornata 8</option>
<option value="458">Giornata 9</option>
<option value="459">Giornata 10</option>
<option value="460">Giornata 11</option>
<option value="461">Giornata 12</option>
<option value="462">Giornata 13</option>
<option value="463">Giornata 14</option>
<option value="464">Giornata 15</option>
</select>


If you call in to the nirvana, then you get 404 >:D
Life-System : Joomla 2.5.28 auf Strato, Joomleague 2.0.x
http://www.shootingleague.de/
Test-System: Joomla 3.6.x auf Strato, Joomleague 3.0.x
http://ligatest.ksv-nesselblatt.de/

User avatar
teddy
.
Posts: 304
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:01 pm

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby teddy » Thu Sep 29, 2016 8:41 am

Hi Trubadix, thank you for your support. I'm sorry, maybe I've not made myself clear about my project, which consists of 170-180 leagues, all being imported one by one. I'm also slowly creating 16/17 leagues and creating matchdays.
I've created matchday one for this league to make my tests, than imported many other leagues, so that's why I'm sure matchday 465 and more do exist, look at this:
http://awesomescreenshot.com/0b9655oef0
The problem shouldn't appear on other leagues if this 1-465 is the only problem, but look at this:
http://bit.ly/2dFwvCS
Here matchdays go from 1087 to 1099, but still give out a 404 error.
I don't know if it's my fault, but things in admin seem legitimately working, so it seems more of a bug (moreover, I can bet it was working 2 weeks ago, before the last updates, but I can't show proof of that), please let me know if anything could be done by me.

User avatar
Trubadix
.
Posts: 338
Joined: Fri Oct 24, 2008 4:35 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: 31542
Contact:

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby Trubadix » Thu Sep 29, 2016 10:21 am

@teddy
By what is the pickbox module?
I'm still wondering what's going on:
If you call "http://sanluigicalcio.wwwnlsrc1.supercp.com/index.php/campionati/juniores-2016-2017"
then is on the pickbox Giornata 1
and in the view Risultati turno - Giornata 4 (01.10.2016).
Means it's the last one who is published.
Looks like mod usind last publisched as default.
It does't match to the default of the picbox.
For testing that publish 453, 454.
The picbox is not from "mod_joomleague_navigation_menu".
Where come the picbox from?
The link produced by the mod looks not well that's the reason for error 404.
If you tell me what's the mod of the picbox, then I'm be able to try reproducing.
Life-System : Joomla 2.5.28 auf Strato, Joomleague 2.0.x
http://www.shootingleague.de/
Test-System: Joomla 3.6.x auf Strato, Joomleague 3.0.x
http://ligatest.ksv-nesselblatt.de/

User avatar
teddy
.
Posts: 304
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:01 pm

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby teddy » Thu Sep 29, 2016 11:28 am

Trubadix, if by pickbox you mean this one
http://awesomescreenshot.com/0846560mfc
It is not a module, it's part of the default layout for the "Tabelle & Ergebnis" view in Joomleague, I installed the extension and left as it is, maybe And_One can confirm.
The pickbox is set on or off on results view in frontend templates, I've set it off on http://bit.ly/2dFwvCS
There, below the ranking, if you click on matchdays 2, 3, 4... you see that links are actually working, maybe the pickbox is a part of code no dev has updated.
On old leagues (you can see them here, right menu http://bit.ly/2dws4en), completed and published, the problem persists, can we agree it's a bug?

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby And_One » Thu Sep 29, 2016 1:48 pm

@teddy can you export your project?

User avatar
teddy
.
Posts: 304
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:01 pm

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby teddy » Thu Sep 29, 2016 2:04 pm

Here they are
https://www.dropbox.com/sh/woh7y87veajp ... DTPna?dl=0
Two 16/17 and two older projects

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby And_One » Thu Sep 29, 2016 2:52 pm

ok imported all 4 on the jl3 testsite, could you check it out pls and post a link with an error or steps to reproduce pls

User avatar
teddy
.
Posts: 304
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:01 pm

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby teddy » Thu Sep 29, 2016 3:21 pm

And_One would you please create a link to the Ranking&Results view? As I stated above,it's that view,and that dropdown menu is set on on results template...

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby And_One » Thu Sep 29, 2016 3:27 pm

ah now i see the problem ... bug confirmed, there is no SEF link on the option value, will fix it soon

User avatar
teddy
.
Posts: 304
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:01 pm

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby teddy » Thu Sep 29, 2016 3:39 pm

Thank you very much!!

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Frontend Filter on Ranking

Postby And_One » Thu Sep 29, 2016 3:52 pm

fixed in 3.0.21.124789c

jl3 testsite updated


Return to “3.0.22.57ae969-Blue (Joomla: 3.x)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest