Teamplan Layout

Status: under development
Branch: https://gitlab.com/joomleague/joomleague/tree/3.0.0

Moderator: And_One

User avatar
Trubadix
.
Posts: 338
Joined: Fri Oct 24, 2008 4:35 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: 31542
Contact:

Teamplan Layout

Postby Trubadix » Sun Sep 25, 2016 12:40 pm

the logical place for "Result", between home and guest, please :cool:
On 3.x now:
Image

By me On 2.x:
Image
Life-System : Joomla 2.5.28 auf Strato, Joomleague 2.0.x
http://www.shootingleague.de/
Test-System: Joomla 3.6.x auf Strato, Joomleague 3.0.x
http://ligatest.ksv-nesselblatt.de/

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Teamplan Layout

Postby And_One » Mon Sep 26, 2016 8:06 am


Heart
Joomleague Core Developer
Joomleague Core Developer
Posts: 653
Joined: Fri Apr 23, 2010 10:27 am

Re: Teamplan Layout

Postby Heart » Mon Sep 26, 2016 8:50 am

There is a page layout option in the teamplan frontend settings for that.

But here on my test site when I try to open this select option field I have no options displayed there :confused: (although in the source code the correct options are there)

edit: the css class name here is wrong, isn't it?!
I've committed two small changes, see https://gitlab.com/joomleague/joomleagu ... dd3ec66ce3


Image

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Teamplan Layout

Postby And_One » Tue Sep 27, 2016 9:17 am

fix included in the latest package


Return to “3.0.22.57ae969-Blue (Joomla: 3.x)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron