Pauzowanie w kolejce

Moderator: comraden

CC
.
Posts: 33
Joined: Fri Jun 14, 2013 3:11 pm
Joomleague version: 2.0.x

Pauzowanie w kolejce

Postby CC » Fri Jul 19, 2013 4:12 pm

Witam wszystkich. Zaczynam dopiero prace z JL i potrzebuję waszej pomocy. Chodzi mi o wyświetlanie informacji o "pauzującej" drużynie. W lidze gra 17 drużyn a w każdej rundzie rozgrywanych jest 8 meczy. Jedna drużyna zawsze pauzuje. Jak mam ustawić JL aby wyświetlana była informacja o pauzującej drużynie - w którym miejscu to się ustawia albo w jaki inny sposób mam to ustawić albo wprowadzić - z góry dziękuję za pomoc.

User avatar
benio08
.
Posts: 488
Joined: Wed May 05, 2010 11:00 am
Location: Poland
Contact:

Re: Pauzowanie w kolejce

Postby benio08 » Fri Jul 19, 2013 5:49 pm

do kazdego widoku masz odpowiednie ustawienia Wybierasz Projekt -> Ustawienia Witryny i tu masz wszyskie ustawienia szablonów Projektu
system automatycznie wyświetla pauzujace zespoły po wybraniu odpowiedniego ustawienia
Jomla 2.5.8 last joomleague revision

CC
.
Posts: 33
Joined: Fri Jun 14, 2013 3:11 pm
Joomleague version: 2.0.x

Re: Pauzowanie w kolejce

Postby CC » Fri Jul 19, 2013 7:34 pm

oki. już próbuję działać.
...
znalazłem w dwóch plikach. chyba będzie działać. 

CC
.
Posts: 33
Joined: Fri Jun 14, 2013 3:11 pm
Joomleague version: 2.0.x

Re: Pauzowanie w kolejce

Postby CC » Fri Jul 19, 2013 9:25 pm

w trakcie ustawień znalazłem Mecze Live - je też należy konfigurować czy tez trzeba wgrywać jakiś moduł ?

royal
.
Posts: 22
Joined: Thu May 14, 2009 8:45 pm
Joomleague version: 2.0.x

Re: Pauzowanie w kolejce

Postby royal » Thu Oct 03, 2013 6:53 pm

CC wrote:oki. już próbuję działać.
...
znalazłem w dwóch plikach. chyba będzie działać. 

Znalazłeś to ustawienie aby w terminarzu wyświetlana była informacja o pauzującej drużynie?

CC
.
Posts: 33
Joined: Fri Jun 14, 2013 3:11 pm
Joomleague version: 2.0.x

Re: Pauzowanie w kolejce

Postby CC » Mon Oct 07, 2013 3:47 pm

tak, wszystko ustawione tak jak trzeba

royal
.
Posts: 22
Joined: Thu May 14, 2009 8:45 pm
Joomleague version: 2.0.x

Re: Pauzowanie w kolejce

Postby royal » Fri Oct 11, 2013 2:52 pm

CC wrote:tak, wszystko ustawione tak jak trzeba

Wrzucisz screena z konfiguracją tego terminarza?


Return to “pl-PL”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests

cron