Tabs and drop down menu in 1.5

Status: finished.
Here you can find pre-releases of JoomLeague, Errors and problems with these versions should only be discussed in this board.
NOTICE: BETA and RC versions should not be used on a live site! No support on upgrading to the final version!

Moderator: And_One

speedovic
Newbie
Posts: 9
Joined: Mon Aug 10, 2009 6:19 pm

Tabs and drop down menu in 1.5

Postby speedovic » Sun Sep 19, 2010 4:10 pm

I would like to know if someone has a solution or has made any enhancements to the following issue:
If you have multie project, teams, clubs etc. and you want to give visitors the option to select their teams or club is (in my view) not possible.
example if you want to display [Standard Match preview layout]
then you have to configure your menu for every
- project
- match
- team.

suppose you have just 5 projects, 24 matches per project, 20 teams.. make the math and tell me if that's good idea to configure this in background of joomleauge.
If there is already a better way plz let me know.

I think the best way to have users interact with this type of information, is by using Tabs and Drop down menu to make the right selection in CONTENT page. So that we keep the menu short and clean.
I have seen sites using that method but i am sure it's not joomlleague.
If anyone has made any modification or can tell me how I can manage to rewrite some templates.

Thx for any suggestion

P.S it would be nice to have one Main Topic JUST for 1.5 like 0.93x... now it looks very messy

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3610
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Tabs and drop down menu in 1.5

Postby And_One » Mon Sep 20, 2010 9:59 am

use our beta forum for 1.5 topics, thx!

User avatar
timoline
Joomleague Core Developer, Donator
Joomleague Core Developer, Donator
Posts: 3331
Joined: Thu Mar 12, 2009 8:03 am
Contact:

Re: Tabs and drop down menu in 1.5

Postby timoline » Mon Sep 20, 2010 10:10 am

I think you are referring to the navigation module, which is unfortunately, not created yet


Return to “1.5.0-a (Alpha)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron