Problem z raportem

Moderator: comraden

kotek82
Newbie
Posts: 17
Joined: Mon Oct 18, 2010 12:40 pm

Problem z raportem

Postby kotek82 » Wed Sep 04, 2013 7:41 am

Witam mam dziwny problem projekt zrobiłem kadre wpisałem wszystko jest niby ok ale jak na zapleczu chcę wpisać skład meczu wyskakuje mi coś takiego
Image
joomla 2.5.14
joomleague 2.081
Joomla 2.5.14
JoomLeague - v2.63.120.73fc67b

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Problem z raportem

Postby And_One » Wed Sep 04, 2013 10:18 am

this error message tells you that the current roster prefill can´t be done due the previous match has no starting lineup filled in

kotek82
Newbie
Posts: 17
Joined: Mon Oct 18, 2010 12:40 pm

Re: Problem z raportem

Postby kotek82 » Thu Sep 05, 2013 5:13 pm

There is first match in project :(
Joomla 2.5.14
JoomLeague - v2.63.120.73fc67b

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Problem z raportem

Postby And_One » Thu Sep 05, 2013 6:24 pm

kotek82 wrote:There is first match in project :(


thats usually the case for the first match in the first round ;) so no problem at all :cool:

User avatar
benio08
.
Posts: 488
Joined: Wed May 05, 2010 11:00 am
Location: Poland
Contact:

Re: Problem z raportem

Postby benio08 » Mon Sep 09, 2013 11:00 am

Administracja _Ustawienia Ogólne-> Zakładka Zaplecze -
Automatycznie ustaw skład meczowy - ustaw na - nie
Późiej będziesz mógł zmienic na wybrany sposób ale ta opcja powoduje pewne błedy w histori rozegranych meczy problem zgłoszony i czeka na rozwiazanie
Jomla 2.5.8 last joomleague revision

kotek82
Newbie
Posts: 17
Joined: Mon Oct 18, 2010 12:40 pm

Re: Problem z raportem

Postby kotek82 » Mon Sep 09, 2013 4:54 pm

dzięki @ benio08 za pomoc już teraz gra wszystko;-)
Joomla 2.5.14
JoomLeague - v2.63.120.73fc67b

kotek82
Newbie
Posts: 17
Joined: Mon Oct 18, 2010 12:40 pm

Re: Problem z raportem

Postby kotek82 » Mon Sep 09, 2013 8:20 pm

Witam nie bede już zakładał nowego tematu więc mam kolejny problem @ benio08 co zrobić żebym w module Results (Wyniki) miał polskie znaki teraz dziwne krzaki mam wersia
com_joomleague-2.57.115.45afba9
Image
Joomla 2.5.14
JoomLeague - v2.63.120.73fc67b


Return to “Polish”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron