Problem mit Statisitiktabelle

Status: finished.
This is a bugfix release with a limited set of new features.

Moderator: And_One

djgcraft
Newbie
Posts: 3
Joined: Mon Nov 07, 2011 12:56 pm

Problem mit Statisitiktabelle

Postby djgcraft » Thu Dec 08, 2011 2:00 am

Hallo.

Joomla 1.5.20
Joomleague 1.5.3

Ich habe folgendes Problem: Ich möchte in der Statistiktabelle nur die Spieler meiner Lieblingsmannschaft aufgelistet haben. Ich habe unter /components/com_joomleague/views/statsranking/tmpl in der default.xml folgenden Code eingebaut:

<param name="tid" type="dependsql" depends="p" task="projectteamsoptions" label="JL_XML_SELECT_TEAM_LABEL" description="JL_XML_SELECT_TEAM_DESCR" query="" required="0"></param>

Ich kann jetzt im Backend auch die Mannschaft die ich möchte auswählen, aber im Frontend werden mir trotzdem alle Spieler einer jeder Mannschaft gelistet? Wer kann mir einen Rat geben was ich falsch mache?

Danke schon mal im Voraus!

Link zur Statistiktabelle: http://www.ec-warriors.at/component/opt ... tsranking/

djgcraft
Newbie
Posts: 3
Joined: Mon Nov 07, 2011 12:56 pm

Re: Problem mit Statisitiktabelle

Postby djgcraft » Thu Dec 08, 2011 5:51 pm

I try in english:

I use Joomla 1.5.20
Joomleague 1.5.3

I want to list only the players of my favourite team in the statsranking. I add following code in /components/com_joomleague/views/statsranking/tmpl/default.xml

<param name="tid" type="dependsql" depends="p" task="projectteamsoptions" label="JL_XML_SELECT_TEAM_LABEL" description="JL_XML_SELECT_TEAM_DESCR" query="" required="0"></param>

Ok, now i can choose my team but nevertheless in the frontend all players of all teams are listed...
What`s the problem. Please help.

Link: http://www.ec-warriors.at/component/opt ... tsranking/

Thanks

User avatar
timoline
Joomleague Core Developer, Donator
Joomleague Core Developer, Donator
Posts: 3331
Joined: Thu Mar 12, 2009 8:03 am
Contact:

Re: Problem mit Statisitiktabelle

Postby timoline » Thu Dec 08, 2011 5:59 pm

hmmm,
good idea, but indeed this feature isnt implemented yet.
You only added a drop-down menu.......there is more development needed for this feature...
which files, I cant check right now, but I think in the statsranking model
Joomla 1.5.x
Joomleague 1.5.....latest git version

bardamenas
.
Posts: 32
Joined: Mon Sep 21, 2009 8:19 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Problem mit Statisitiktabelle

Postby bardamenas » Fri Dec 09, 2011 12:23 pm


User avatar
timoline
Joomleague Core Developer, Donator
Joomleague Core Developer, Donator
Posts: 3331
Joined: Thu Mar 12, 2009 8:03 am
Contact:

Re: Problem mit Statisitiktabelle

Postby timoline » Fri Dec 09, 2011 2:41 pm

correct
Joomla 1.5.x
Joomleague 1.5.....latest git version

djgcraft
Newbie
Posts: 3
Joined: Mon Nov 07, 2011 12:56 pm

Re: Problem mit Statisitiktabelle

Postby djgcraft » Fri Dec 09, 2011 3:17 pm

the same problem but no solution yet? :(

User avatar
timoline
Joomleague Core Developer, Donator
Joomleague Core Developer, Donator
Posts: 3331
Joined: Thu Mar 12, 2009 8:03 am
Contact:

Re: Problem mit Statisitiktabelle

Postby timoline » Fri Dec 09, 2011 4:13 pm

well, not really a problem/bug, but a feature request
Joomla 1.5.x
Joomleague 1.5.....latest git version


Return to “1.5.3-karina (Beta 3)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron