Problem with roster

Status: finished.
This is a bugfix release with a limited set of new features.

Moderator: And_One

wladoD
.
Posts: 180
Joined: Thu Mar 18, 2010 7:49 am
Joomleague version: 2.0.x

Problem with roster

Postby wladoD » Wed Oct 05, 2011 8:19 pm

When i want to show my roster
i get this message
Project team could not be determine
what m i doing wrong?
:thx:

User avatar
comraden
Joomleague Core Developer
Joomleague Core Developer
Posts: 1283
Joined: Thu Aug 16, 2007 2:27 pm
Location: Poland, Lublin
Contact:

Re: Problem with roster

Postby comraden » Wed Oct 05, 2011 10:52 pm

wladoD wrote:what m i doing wrong?

U didn't give us link to your site, or to crystalball ... :knuppel:
http://llk.pl::jl_1.6 | jl_2.x | jl_3.x testing/production enviroment
samiec alfa koncernu 'Cham_Burak_Prostak' || proved: the most annoying person on the forum

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: Problem with roster

Postby And_One » Wed Oct 05, 2011 11:09 pm

:__:

wladoD
.
Posts: 180
Joined: Thu Mar 18, 2010 7:49 am
Joomleague version: 2.0.x

Re: Problem with roster

Postby wladoD » Thu Oct 06, 2011 12:35 pm


User avatar
timoline
Joomleague Core Developer, Donator
Joomleague Core Developer, Donator
Posts: 3331
Joined: Thu Mar 12, 2009 8:03 am
Contact:

Re: Problem with roster

Postby timoline » Thu Oct 06, 2011 1:08 pm

You did select a team when creating this menuitem?
http://www.savagespetrzalka.eu/index.ph ... Itemid=305

looks okey :confused:
Joomla 1.5.x
Joomleague 1.5.....latest git version

wladoD
.
Posts: 180
Joined: Thu Mar 18, 2010 7:49 am
Joomleague version: 2.0.x

Re: Problem with roster

Postby wladoD » Tue Oct 11, 2011 6:36 am

It is solved. Thanks


Return to “1.5.2-sara (Beta 2)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron