assign players to start line-up in matchday

Status: Finished
Branch: https://gitlab.com/joomleague/joomleague/tree/1.6.0

Moderator: And_One

Lucmatti
Newbie
Posts: 8
Joined: Mon Feb 11, 2013 2:04 pm

assign players to start line-up in matchday

Postby Lucmatti » Sat Feb 16, 2013 11:32 am

I assigned players to the team, I assigned position to the players, but editing matchdays it seems that there are no players assigned to the team!!?? When I hit the button, I get the message: Please assign players to the team.
What do I do wrong?
joomleague v1.5.x
www.kbrechtsk.be

User avatar
jaybe
Donator
Donator
Posts: 91
Joined: Mon Nov 26, 2012 8:08 pm
Joomleague version: 2.0.x
Contact:

Re: assign players to start line-up in matchday

Postby jaybe » Sat Feb 16, 2013 2:46 pm

Lucmatti wrote:I assigned players to the team, I assigned position to the players, but editing matchdays it seems that there are no players assigned to the team!!?? When I hit the button, I get the message: Please assign players to the team.
What do I do wrong?


In your Project you have to go teams and klick on the "player-symbol". There you have to add the players from the database.

Unbenannt.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Joomla: 2.5.11
Joomleague: v2.63.119.1608952
Website: http://www.svweiterstadt2.de

Lucmatti
Newbie
Posts: 8
Joined: Mon Feb 11, 2013 2:04 pm

Re: assign players to start line-up in matchday

Postby Lucmatti » Sat Feb 16, 2013 3:13 pm

There are players assigned to the team and I assigned positions to the players, but when I go to the match editing page, I see that next to the players/staff symbol the numbers still are 0
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
joomleague v1.5.x
www.kbrechtsk.be

User avatar
jaybe
Donator
Donator
Posts: 91
Joined: Mon Nov 26, 2012 8:08 pm
Joomleague version: 2.0.x
Contact:

Re: assign players to start line-up in matchday

Postby jaybe » Sat Feb 16, 2013 3:31 pm

So when you have players in the database and assigned them to a team in a project then i dont know whats going wrong there. :confused: Sorry
Joomla: 2.5.11
Joomleague: v2.63.119.1608952
Website: http://www.svweiterstadt2.de

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: assign players to start line-up in matchday

Postby And_One » Fri Feb 22, 2013 1:22 pm

Lucmatti wrote:There are players assigned to the team and I assigned positions to the players, but when I go to the match editing page, I see that next to the players/staff symbol the numbers still are 0


the team assignment is for the whole project. you have to click on the icon and set the starting roster for this match manually. i have implement a nice function that you can automatically set the starting roster either by a match lineup (first match) or projectteam. go to the global joomleague settings and activate this feature. if you click later on that icon a question pop up how the roster should be prefilled. click click voila´ and the roster has been prefilled either by the projectteam roster or by the match roster. if the roster has been prefilled edit it finally so that you have the correct starting lineup what you want. shouldn´t be to much work to a consistent starting roster for every match with a few clicks.

Lucmatti
Newbie
Posts: 8
Joined: Mon Feb 11, 2013 2:04 pm

Re: assign players to start line-up in matchday

Postby Lucmatti » Wed Mar 06, 2013 2:48 pm

I cannot find the function in the global settings.
Please note that I'm using the JoomLeague - v1.5.1.74911e3 version
joomleague v1.5.x
www.kbrechtsk.be

And_One
Joomleague Project Manager, Donator
Joomleague Project Manager, Donator
Posts: 3609
Joined: Fri Sep 11, 2009 4:00 pm
Joomleague version: 2.0.x
Location: Graz
Contact:

Re: assign players to start line-up in matchday

Postby And_One » Wed Mar 06, 2013 2:52 pm

this function doesn´t exists in this version, you need to update.


Return to “1.6.0-nathalie (Joomla: 1.5.x) - not supported”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron